Over het Lipnomeer

Het Lipnomeer ligt diep in het Boheemse Woud in Tsjechië. Doordat het Lipno Lake Resort en het Villapark Lipno Dreams in een strook langs de Oostenrijkse grens liggen, die jarenlang niet bebouwd mocht worden, is hier nog echt sprake van ongerepte en uitgestrekte natuur.

Het Lipnomeer ligt midden in de natuur op ca. 800 meter hoogte en er heerst een landklimaat. Het is dan ook de ideale omgeving voor zowel de zomervakantie als voor de wintersportvakantie. Men heeft in deze regio een infrastructuur ontwikkeld waar de rest van Tsjechië jaloers op is. Met leuke winkeltjes, restaurantjes, een jachthaven, een tropisch zwemparadijs, skipistes en nog véél meer!  Ook liggen het Lipno Lake Resort en het Villapark Lipno Dreams in de nabijheid van een groot aantal bezienswaardigheden, zoals historische stadjes en steden, zowel in Tsjechië als in het dichtbijgelegen Oostenrijk of Duitsland.

Binnen het aanbod van accommodaties in de regio Lipno, springen het Lipno Lake Resort en het Villapark Lipno Dreams er uit:
ruim, luxe, comfortabel en smaakvol.

ZOOVER heeft het Villapark Lipno Dreams in 2015 als beste vakantiepark in Tsjechië gekwalificeerd!! Op de voet gevolgd door het Lipno Lake Resort.

Kortom, een vakantie waard in alle seizoenen!
 
Weersverwachting
Lipno nad Vltavou

Privacyverklaring


V.O.F. Smeets & Van Nimwegen, gevestigd aan Heilige Geeststraat 3 te Zaltbommel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.vakantielipno.com
Heilige Geeststraat 3
5301 CP Zaltbommel
+31418680295

Trudie van Nimwegen is de Functionaris Gegevensbescherming van V.O.F. Smeets & Van Nimwegen. Zij is te bereiken via info@vakantielipno.com

Persoonsgegevens die wij verwerken
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen verwerkt persoonsgegevens doordat gebruik wordt gemaakt van onze diensten en/of omdat deze gegevens zelf aan ons worden verstrekt via het online formulier op de website of via e-mail.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vakantielipno.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doel:
- Te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Geautomatiseerde besluitvorming
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van V.O.F. Smeets & Van Nimwegen) tussen zit. 

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door V.O.F. Smeets & Van Nimwegen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vakantielipno.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

V.O.F. Smeets & Van Nimwegen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
V.O.F. Smeets & Van Nimwegen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op  of via info@vakantielipno.com



Terug naar boven
Actie




APPARTEMENTEN
LIPNO LAKE RESORT


Lipno Lake Resort
Na- en voorseizoenactie 2018 - 2019 :

15% Korting op een boeking bij een verblijf van

1 september 2018 - 21 december 2018
16 maart 2019 - 29 juni 2019
31 augustus 2019 - 29 november 2019


Lipno Lake Resort
Winteractie 2018 - 2019 :

15% Vroegboekkorting
tot 3 maanden voor aankomst
bij een verblijf van

22 december 2018 - 15 maart 2019


Lipno Lake Resort
Zomeractie 2019 :

15% Vroegboekkorting
tot 3 maanden voor aankomst

bij een verblijf van
29 juni 2019 - 30 augustus 2019





Prijs berekenen en reserveren

Wat wilt u huren:


Tip snel een vriend(in)

Klik hier om deze site door te sturen naar een vriend(in)!


Lipno Lake Resort

Lipno nad Vltavou 302
CZ 38278 Lipno nad Vltavou
TsjechiŽ

Villapark Lipno Dreams

SlupecnŠ 2
CZ 38278 Lipno nad Vltavou
TsjechiŽ